Hulpverlening nodig?

Ik zoek een zzp’er;

Wanneer u een PGB heeft gekregen gaat u op zoek naar hulpverlening. Maar hoe gaat dit nu in zijn werk?

Via de mail of telefonisch contact legt u de zorgvraag bij Care4two. Deze zorgvraag behandelen wij in discretie vanwege onze geheimhoudingsplicht. Na het zorgvuldig doorlezen van deze hulpvraag nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Wij willen de zorgvrager graag leren kennen om de zorgvrager nog beter te voorzien van de juiste match. Omdat wij zelf mensen uit de zorg zijn weten we hoe belangrijk het is dat zorg, persoonlijk gemaakt wordt. Bij het eerste gesprek bespreken we nog eens uitgebreid de hulpvraag en op welke manier we op zoek gaan naar hulpverlening. Wanneer we in onze database geen zzp’ers vinden die bij de zorgvraag passen, zetten wij een vacature uit via het social medium wanneer de zorgvrager hier toestemming voor geeft. Uiteraard zonder privacy gevoelige gegevens.

Op het moment dat we daadwerkelijk een geschikte hulpverlener hebben gevonden, maken we een vervolgafspraak om de zzp’er voor te stellen en te zien of het een match van beide kanten is. Mocht het zo zijn dat beide kanten akkoord gaan met de samenwerking, gaat de zorgverlener het contract aan met de zorgvrager.

Het werk van Care4two houdt daarna natuurlijk niet op. Wij factureren de zorgvrager en houden contact met zowel de zorgvrager als de zorgverlener betreft de samenwerking. Op die manier kan Care4two zich blijven verbeteren in het werven en selecteren voor zowel de zorgvrager als de zorgverlener.